Alapinformációk

Bár iskolánk Győrben található, megfelelő létszám esetén a Dunántúlon bárhol, vagy akár Budapesten és környékén is tartunk tanfolyamot. Ezzel kapcsolatban bővebb információkat a Kapcsolat menüpontban található üzenőfelületen és telefonszámokon keresztül kaphatsz.

Ki lehet búvár?

8 éves kortól gyakorlatilag bárki, aki orvosilag megfelel, valamint hajlandó elég időt és energiát áldozni a képzésére. Természetesen 18 éves kor alatt szülői, vagy gondviselői beleegyezés szükséges.

Egészségügy

Minden jelentkezőnek részt kell venni egy sportorvosi vizsgálaton. Abban az esetben, ha jelenleg valamilyen kezelés alatt áll (esetleg állt a közelmúltban), vagy az egészségét befolyásoló komoly műtéten esett át az elmúlt 24 hónap során, orvosi szakvélemény is szükséges.

Kizáró okok lehetnek, az alábbiak

Légzőszervi elégtelenség; perforálódott (nyitott) dobhártya; szív,- vagy keringési rendellenességek (pl.: trombózis); daganatos betegségek; pszichiátriai betegségek (függőség, pszichózis, fóbia, pánik betegség, epilepszia stb.); extrém magas, vagy alacsony vérnyomás; vértolulás; terhesség. Ideiglenes alkalmatlanság oka lehet: megfázás, allergia, középfül gyulladás.

Árak

A tanfolyamok árai, Euróban vannak megadva. Forintban való fizetés esetén az MNB, befizetés napján aktuális napi árfolyamát vesszük alapul.

Kedvezmények

3 főtől tudunk csoportos kedvezményt adni. Ezzel kapcsolatban bővebb információkat a Kapcsolat menüpontban található üzenőfelületen és telefonszámon keresztül kaphatsz.

Kezdő tanfolyamok

TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET

Haladó tanfolyamok

Sajnos a tapasztalataink szerint nagyon sokan az alap tanfolyam elvégzése után úgy érzik, hogy Buddhához hasonlatosan megvilágosodtak, ők már kész búvárok és innen nem szükséges tovább fejlődni.

HÁT NEM!!!

A nyíltvízi búvártanfolyam csak azokat a legszükségesebb alapokat képes biztosítani, ami a búvárkodás (annak is a legegyszerűbb formái) elkezdéséhez és gyakorlásához múlhatatlanul szükségesek.

Vannak olyanok is, akik azt hiszik a specialitások csak felesleges pénzlehúzások, hiszen ha ő képes merülni 18 méterig, képes lesz akár 50 méterig is.

HÁT EZ SEM!!!

Tény, hogy a tenger még senkitől nem kért minősítőkártyát, de egy mély, egy áramlatos, egy roncs, vagy egy kevertgázos merüléshez speciális felkészülés (gyakran speciális felszerelés) szükséges, amit a nyíltvízi búvártanfolyam nem foglal magában.

  • A magunk részéről rendkívül fontosnak érezzük a különböző típusú merülésekhez a megfelelő felkészülést, valamint a folyamatos gyakorlást. Ha egy probléma extrém körülmények között ér (legyen az bár mély, áramlásos, éjszakai, vagy egyéb), a helyzetet csak megfelelő képzés, gyakorlás és vízbiztonságból adódó lélekjelenléttel tudod megoldani. Mint ahogy csak a megfelelő felkészülés segít abban is, hogy előzd meg ezen problémák kialakulását.

  • Ha nem rendelkezel ezekkel, előbb, vagy utóbb bizonyosan balesetet fogsz szenvedni. Minden egyes specialitásnak célja, az adott körülményekre való felkészülés. Minél több ilyen tanfolyammal rendelkezel tehát, annál gyakorlottabb, felkészültebb és ügyesebb leszel. Képessé válsz váratlan helyzetek megoldására, vagy méginkább a megelőzésére.

Ha az Open Water Diver (Nyíltvízi búvár) tanfolyam után úgy döntesz, hogy ez neked annyira megtetszett, hogy tovább tanulnál, azt két módon teheted meg:

  • Elvégzel egy Advanced Adventurer tanfolyamot, amely 5 specialitás tanfolyam egy részét tartalmazza,

  • vagy elvégzel 4 teljes specialitás tanfolyamot, amely után automatikusan Advanced Openwater Diver-ré válsz.

TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET

Specialitások

TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET

Száraz tanfolyamok

TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET
TUDJ MEG TÖBBET