Utazások

Az iskolánkban végzett tanulóknak automatikusan klubtagságot biztosítunk. Akik nem nálunk tanultak, azoknak is van lehetősége a tagsági díj befizetésével klubtagságot nyerni. Ez azután több előnnyel is jár. Erről bővebben a Klubtagság almenüpont alatt találtok információkat.

Tagjainknak rendszeresen küldünk hírlevelet, hogy milyen utazásokat, programokat szervezünk az elkövetkező időkben.

Kiterjedt nemzetközi kapcsolataink alapján az elkövetkező időkben a következő helyekre tervezünk utakat túrákat:
Horvátország, Görögország, Egyiptom, Kenya,  Thaiföld,  Malajzia,  Maldív szigetek, Bali, Mexikó,Belize

Természetesen igény szerint szinte bárhová tudunk utakat szervezni. Az utazások előfeltétele a megfelelő létszám.

Csapatépítő tréningek

Egy kollektíva fejlődésének, teljesítményük és a csapatszellemük növelésének kulcsa az egymás iránti bizalom és a közösen megélt élmények. Ehhez igyekszünk segítséget nyújtani az egyedi csapatra szabott túráink segítségével, amelyek a búvárkodáson kívül sok más programot is magukban foglalnak (a raftingtól, a lovagláson keresztül, a helyi látványosságok megtekintéséig, igény és a hely függvényében bármit tartalmazhatnak). Természetesen azok számára, akik nem rendelkeznek búvár végzettséggel, tanfolyamot tartunk. A csapat azon részének pedig, akik valamilyen ok miatt nem merülnének fakultatív programokkal tesszük érdekessé az utazást.

Ezzel kapcsolatban keressetek meg minket a Kapcsolat menüpontban található üzenőfelületen és telefonszámokon keresztül kaphatsz.

Utas és Búvárbiztosítás

Minden tanulónk, a tanfolyamok idejére biztosítva van. A tanfolyam elvégzése után, mindenkinek saját maga kell gondoskodjon a biztosításáról. Nagyon jó kondíciókkal Dive Assure búvárbiztosítást tudunk ajánlani, minden tanulónknak. Amiből az SSI (Scuba School International) rendszerében vizsgázottak kedvezményt kapnak.

Mi, a magunk részéről abszolút a biztonságos merülés hívei vagyunk. ezt célozza, mind a szemléletünk, mind az az oktatási metodikánk. Nagy hangsúlyt fektetünk a problémák kezelése mellett, azok megelőzésére. Ennek értelmében minden tanulónk/utasunk biztosítással kell rendelkezzen. Emellett nagyon sok búvárbázison egyáltalán nem engednek senkit a vízbe, míg meg nem győződnek arról, hogy a búvárnak érvényes biztosítása van. Ezen nem is lehet csodálkozni, mert egy mentés, túlnyomásos kamrás és utókezelés súlyos, több milliós tétel is lehet.

Árak:
Ezek költsége a biztosítás típusának, időtartamának függvénye. Konkrét ajánlatot személyes konzultáció után tudunk adni.

Bővebb információkat a Kapcsolat menüpontban található üzenőfelületen és telefonszámokon keresztül kaphatsz.

Utalványok

Szeretnéd meglepni a párodat, családtagodat, barátodat egy életre szóló élménnyel? Erre dolgoztuk ki az ajándékkártya programunkat.

Lehetőségek:

  • Próbamerülés
  • Kezdő búvártanfolyam
  • Specialitás tanfolyam

Ezek mindegyikének különböző kategóriái vannak. bővebb információkat a Kapcsolat menüpontban található üzenőfelületen és telefonszámokon keresztül kaphatsz.

Klubtagság

Ahogy már az előzőkben talán olvastad, a nálunk tanuló búvárjelöltek a tanfolyam mellé ajándékba kapnak egy klubtagsági igazolványt, amely az adott évre szól. Az első év ingyenes.

Akik nem nálunk végeztek (például családtagok), de csatlakoznának a klubhoz, mert utaznának velünk, vagy egyszerűen csak egy jó csapat tagjai szeretnének lenni a tagsági díj ellenében juthatnak a klubkártyához.

A klubtagsági díj összege: 20 €/év

Milyen előnyökkel jár a klubtagság?

  • Részvételi lehetőség, a búváriskola által szervezett utakon, klubfoglalkozáson, előadásokon.
  • Kedvezmény a felszerelés bérlésekor. Kedvezménykártya felszerelés vételéhez. Kedvezmény a felszerelés karbantartásakor.